« Terug naar het overzicht

Radiondje Kootwijk

(2 beoordelingen)
Een prachtige route naar de Posbank en het iconische Radio Kootwijk. Na 130 kilometer is een klein uitstapje in de route getekend voor een goede lunch in Hoenderloo. Een extra (koffie) stop is Oosterbeek is overigens ook geen straf!

De route bevat een klein gravelstrookje in de buurt van Driebergen maar is prima geschikt voor de racefiets. Zeker wanneer je vroeg vertrekt is het daar nog lekker rustig, want het is te mooi om over te slaan.
Deze route gaat door toeristische gebieden en is minder geschikt voor grotere groepen. Deze route bevat één of meerdere gravelstroken, geschikt voor de racefiets.
Organiseer een rit

Reacties

Jeroen de Groot:28-05-2020 07:11Dank voor de tip en waarschuwing Leon. Gisteren gereden en tussen Driebergen en Maarn een kleine omweg gekozen. Inderdaad prachtige route!
Leon van Kessel:25-04-2020 20:32Een werkelijk prachtige route, gefietst op 19 april. Enig puntje van kritiek is het stukje tussen Driebergen en Maarn/Valkenheide. Dat is niet echt geschikt om met de racer te komen 25/30 rijden is daar op sommige stukkeneigenlijk echt te hard gezien het smalle en onoverzichtelijke pad. Ook een stukje gravel.

Plaats een reactie

Het plaatsen van een reactie is alleen mogelijk als je bent ingelogd.