« Terug naar het overzicht

Pietje Potlood

(3 beoordelingen)
Deze prachtige, zeer toeristische route (max 4!) hebben we schaamteloos afgekeken van Yvonne. Een prachtige route die over enkele verrassende paadjes gaat, waar je waarschijnlijk al regelmatig aan voorbij bent gegaan. De route kronkelt als eerste langs de Oude Rijn richting Harmelen en Woerden. Aan het einde van de weg moet je van de fiets af en overstappen op een trekpontje (gratis) om je weg richting Zegveld te kunnen vervolgen. Na een kort stukje via de Meije, sla je bij Pietje Potlood (de beroemde watertoren van Meije) af naar het smalle Meijepad. Een werkelijk pareltje! Hierna vervolg je je weg richting Nieuwkoop en Portengen.

Om er echt een toeristische gebeurtenis van te maken, gaat deze route niet langs het sprintje Haarzuilens, maar maak je nog een laatste uitstapje naar Parkbos de Haar en Kasteel de Haar.
Deze route gaat door toeristische gebieden en is minder geschikt voor grotere groepen. Deze route bevat een overgang met een veerboot, vergeet niet om geld mee te nemen.
Organiseer een rit

Reacties

Maarten:30-05-2022 15:51De veerboot waarvoor je geld mee moet nemen niet tegengekomen...
Ton:06-09-2020 07:58Erg leuke en mooie route. Ook dank voor de uitgebreide toelichting. Wel even opletten bij het fietspad naar Pietje Potloot, je rijdt er makkelijk voorbij.

Plaats een reactie

Het plaatsen van een reactie is alleen mogelijk als je bent ingelogd.