« Terug naar het overzicht

MS Biesbosch

(0 beoordelingen)
Rondje met hoogtepunt de prachtige Biesbosch (inclusief een rondje Petrusplaat). Bevat twee keer een pondje (Kop van 't Land en Schoonhoven).
Deze route gaat door toeristische gebieden en is minder geschikt voor grotere groepen. Deze route bevat een overgang met een veerboot, vergeet niet om geld mee te nemen.
Organiseer een rit

Reacties

Wouter van der Graaf:28-04-2020 11:40Voor de vroege vogel is het goed om te weten dat de eerste pont vanaf de brabantse kant in het weekend pas om 9:55 vertrekt
René:23-03-2019 19:58Bedankt voor de feedback. De route is aangepast bij Schoonhoven :)
Ton van Klaveren:22-03-2019 19:12Prachtige route naar de Biesbosch.
Inderdaad niet geschikt voor grotere groepen: niet alleen omdat het door toeristische gebieden gaat, maar ook langs sommige drukke provinciale wegen (met name eerste stuk).
Rondje Petrusplaat kon ik niet doen: hier zit het bedrijf Aqualab Zuid (https://www.aqualab.nl) ik mocht het terrein niet op. Gelukkig sluit de route daarna prima aan.
Kleine aanpassing bij Schoonhoven: als je de pont afkomt volg je eerst stukje N216, daarna moet je volgens de routeaanwijzing de weg oversteken en volgen, maar je mag niet met je fiets de N216 volgen. Dus je moet naar rechts (richting dijk) en dan links naar beneden aanhouden, dan langs het bekende kerkje en onder de weg (N216) door en dan naar rechts. Dan zit je weet op de route.
Verder is de route helemaal prima aangegeven. Nog bedankt.

Plaats een reactie

Het plaatsen van een reactie is alleen mogelijk als je bent ingelogd.