« Terug naar het overzicht

Gravel: Rondje spelerij

(2 beoordelingen)
Een korte, maar uitdagende gravel route met flink wat afwisseling. De aanrijroute gaat door de stad. Op zondagochtend -wanneer de winkels nog niet open zijn- is dat prima te doen. Jagen heeft geen zin, dus geniet van de mooie stedelijke omgeving. Heb je wat meer tijd of geen geduld? Navigeer dan vooral even om het centrum heen.

Na de stedelijke omgeving van Utrecht, laten we het asfalt achter ons en gaan we over gravelpaden, ruiterpaden, wandelpaadjes, MTB tracks en meer. Let goed op bij het oversteken van de onbewaakte spoorweg overgang. Vanwege de smalle paadjes is niet aan te bevelen om deze route met een grote groep te rijden, maar in kleine groepjes is het goed te doen. Enjoy!
Deze route gaat door toeristische gebieden en is minder geschikt voor grotere groepen. Deze route is gericht op Gravel- en/of Crossfietsen.
Organiseer een rit

Reacties

Tanja:08-07-2023 15:18Nu is alles weer open, de 20 km Utrechts asfalt blijft toch minder, maar ja, dan ons huis maar verplaatsen of verderop starten
Nikkie:22-10-2020 16:53Jep wat Wilfred zegt, ik heb dat laatste lusje eraf geknipt ivm de afsluiting.
Wilfred Stockschen:15-10-2020 18:22Super leuk rondje..... na Utrecht ?? Afdaling langs het spoor bij Hollandsche Rading is afgesloten, Wittevrouwensingel is opgebroken, omleiding of lopen.

Plaats een reactie

Het plaatsen van een reactie is alleen mogelijk als je bent ingelogd.