Leuk, een nieuwe route!

Heb jij een prachtige route bedacht of (met de Stampers) een route gereden die nog niet in het Routeboek staat? Stuur deze dan snel in. Zorg ervoor dat de route minimaal geschikt is voor kleinere groepen en veilig is. Twijfel je hierover, neem dan contact op met één van de vele wegkapiteins.

Een paar richtlijnen

Om de kwaliteit van de routes zo hoog mogelijk te houden, vragen we iedereen om zorgvuldig te zijn en routes altijd zelf even voor te rijden. Na het indienen van een route, wordt de route beoordeeld door één van de beheerders van het routeboek. We kijken daarbij naar de volgende punten;
  1. Routes dienen te starten vanaf Brouwerij Maximus
  2. Zorg voor een 'unieke' route die voldoende afwijkt van de bestaande routes
  3. De route is een goede aanvulling op het huidige aanbod?
  4. Het is een veilige route met 'een goede flow' (denk aan het vermijden van stoplichten, dorpskernen, drukke punten, etc)


Route aanleveren via Strava

We willen je vragen om de route te tekenen met behulp van de Strava routebouwer. Helaas is het niet mogelijk/gewenst om GPX bestanden van gereden routes in te lezen, hier zitten vaak foutjes in en zijn minder geschikt voor zogenaamde turn-by-turn navigatie. Let bij het tekenen op het gebruik van fietspaden, rotondes, enzovoort. Een route moet tijdens het rijden niet leiden tot onduidelijkheid of gevaarlijke situaties.

Stuur ons de Strava link van jouw route en wij nemen deze zo snel mogelijk op. Vergeet niet om te vertellen of er bijzonderheden zijn, zoals een veerboot, die ene geweldige appeltaart die je onderweg kunt scoren, of dat de route uitermate geschikt is voor buffels of andere subculturen.

Ook een leuk verhaaltje over het ontstaan van deze route, of annekdote is altijd meer dan welkom.

Vertel ons eerst over jezelf


Vertel eens iets meer over de route


Dit veld niet invullen, dit wordt gebruikt om spammers te detecteren.


Verstuur

Kenmerken

Geef in je omschrijving aan of er speciale kenmerken aan deze route toegekend moeten worden, denk daarbij aan;
  • Voor grote of kleine groepen?
  • Geschikt voor snelle groepen?
  • Geschikt voor opstappers?
  • Bevat de route een veerboot?
  • Zit er een Gravelpaadje in?
  • Waar komt de wind idealiter vandaan?